Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες στο χώρο της παροχής ολοκληρωμένων συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας, με άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για όλη την επικράτεια. Η έδρα μας είναι στην Κόρινθο και εξυπηρετούμε, εκτός του νομού Κορινθίας, και ολόκληρη την Ελλάδα.

Από το 1996 έως σήμερα, η Sensor Security εργάζεται με γνώση και αφοσίωση, για τη δική σας ασφάλεια και προστασία. Στόχος μας είναι η προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων στον τομέα της ασφάλειας. Γι’ αυτό, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση – συντήρηση συστημάτων συναγερμού και πυρανίχνευσης, με 24ωρη παρακολούθηση από τον Κεντρικό Σταθμό της Sensor Security, την εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου πρόσβασης (access control) και συστημάτων κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV), καθώς και τη μεταφορά εικόνας με 24ωρη καταγραφή.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε στατικές φυλάξεις, περιπολίες, άμεση επέμβαση, μεταφορά χρημάτων και αξιών, φακελοποίηση μισθοδοσίας, καταμέτρηση και φύλαξη χρημάτων και τιμαλφών.

SENSOR Security