ΚΑΜΕΡΕΣ – ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ

Η εικόνα ως μέσο προστασίας ζωών και περιουσιών είναι, τα τελευταία χρόνια, ο τομέας με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στον κλάδο μας. Η εγκατάσταση ενός συστήματος επιτήρησης, ψηφιακής καταγραφής και μεταφοράς εικόνας, σε οικιακούς – επαγγελματικούς ακόμα και σε δημόσιους χώρους, κρίνεται πλέον ιδιαιτέρως αναγκαία.

Η Sensor Security από το 1996 εγκαθιστά συστήματα καμερών προηγμένης τεχνολογίας, καλύπτοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της. Λόγω της πολυετούς εμπειρίας της, έχει συνεισφέρει μέχρι σήμερα στην αποτροπή πολλών εγκληματικών ενεργειών.

Οι κατηγορίες των καμερών είναι οι εξής: κάμερα σώμα, θόλου «dome», αντιβανδαλισμού, αδιάβροχές – υπέρυθρες και περιστρεφόμενες υψηλής ταχύτητας «speed dome».

Αυτές πάλι υπάρχουν και σε δικτυακή έκδοση για χρήση, απευθείας, σε δίκτυο υπολογιστών ή διαδίκτυο. Διαιρούνται επίσης σε ασπρόμαυρες ή έγχρωμες, με δυνατότητα χαμηλής ή υψηλής ανάλυσης, υπερύθρων για λήψη σε απόλυτο σκοτάδι.

Τελευταία έχει αναπτυχθεί η τεχνολογία υπερ-υψηλής ευκρίνειας νυκτός, χωρίς υπέρυθρο φωτισμό, έκδοση moonlight, οι οποίες παρέχουν εικόνες πεντακάθαρες με το φως π.χ. των αστεριών.

ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΚΑΜΕΡΩΝ