24ΩΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Η δημιουργία Κέντρου Επιχειρήσεων – Κέντρου Λήψης Σημάτων ήταν εξαρχής -από το 1996- πρώτη προτεραιότητα για τη Sensor Security.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Έτσι λοιπόν, δημιουργήσαμε 24ωρο Επιχειρησιακό Κέντρο με Κέντρο Λήψης Σημάτων, το οποίο πληρεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την απρόσκοπτη λειτουργία και για την άψογη υποστήριξη των πελατών μας, τα οποία και είναι:

  • Τελευταίας γενιάς Αμερικάνικους δέκτες λήψης και επεξεργασίας σημάτων Osborne – Hoffman.
  • Πλήρες τμήμα μηχανογράφησης με το λογισμικό FROUROS II, ειδικά σχεδιασμένο για τη συγκεκριμένη εφαρμογή και servers ΗΡ σε διάταξη cluster mode, για την ταχύτατη επεξεργασία των σημάτων, όπως και για την αδιάλειπτη λειτουργία του Κέντρου.
  • Συστήματα UPS, καθώς και ηλεκτρογεννήτρια παραγωγής ρεύματος για τη συνεχή και απροβλημάτιστη λειτουργία όλου του Κέντρου.
  • Ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας, πυρασφαλείας, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και σύστημα ελέγχου πρόσβασης, για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων με θωρακισμένη πρόσβαση.
  • Αδειοδοτημένο ραδιοδίκτυο VHF, για την άμεση επικοινωνία με τα περιπολικά οχήματα της εταιρείας.

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

H Sensor Security, εκτός από τη λήψη σημάτων μέσω κλασικών τηλεφωνικών καλωδιακών συνδέσεων, έχει εντάξει σε αυτόν τον τομέα και τις εξής νέες τεχνολογίες, υψηλής ασφάλειας:

  • Λήψη σημάτων μέσω δικτύου VHF/UHF, για ορισμένες περιοχές μόνο.
  • Συνδέσεις υπερ-υψηλής ασφαλείας, μέσω δικτύων 3G/4G με τεστ επικοινωνίας κάθε 30 δευτερόλεπτα και αυτόματη εναλλαγή παρόχου 3G/ 4G σε περίπτωση αποτυχίας επικοινωνίας με τον υπάρχοντα, με τις νέες κάρτες sim, Global Sim

 

ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

H Sensor Security, αφουγκραζόμενη πάντα τις ανάγκες της αγοράς και προβλέποντας τις μελλοντικές, ενέταξε στις υπάρχουσες υπηρεσίες της και τις ακόλουθες:

  • Υπηρεσία λήψης και αποθήκευσης εικόνας μέσω σταθερών, ασύρματων δικτύων 3G και δικτύων Satellite, για επιβεβαίωση συμβάντος ή και για σταθερό έλεγχο. Οι εικόνες που παρακολουθούνται από το Κέντρο μας και καταγράφονται στο ψηφιακό καταγραφικό του πελάτη, σε περίπτωση συναγερμού, μπορούν να καταγράφονται και σε ειδικό server του Επιχειρησιακού μας Κέντρου. Αυτή η δυνατότητα διασφαλίζει τις καταγραφές του πελάτη σε περίπτωση κλοπής, καταστροφής του ψηφιακού καταγραφικού, κατά τη διάρκεια της διάρρηξης ή από δολιοφθορά.
  • Υπηρεσία μεταφοράς ομιλίας μέσω σταθερών, ασύρματων δικτύων 3G και δικτύων Satellite στο φυλασσόμενο χώρο, για αποτροπής απειλής. Με τη νέα αυτή υπηρεσία ο χειριστής του Κέντρου Επιχειρήσεων μπορεί να φωνάζει στον κακοποιό, ώστε αυτός να τρέπεται σε φυγή. Η ενεργοποίηση της διαδικασίας γίνεται μετά τη λήψη σήματος παραβίασης του φυλασσόμενου χώρου και επιβεβαίωσης της εισβολής από σύστημα καμερών. Τότε, ενεργοποιείται και η μεγαφωνική εγκατάσταση στον πελάτη.
  • Υπηρεσία escort, συνοδείας για τη «συνοδεία» μέσω καμερών ατόμου που πλησιάζει σε φυλασσόμενο χώρο και υπάρχει κίνδυνος άμεσης επίθεσης. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση καμερών, οι οποίες είναι τοποθετημένες εντός του οχήματός του ή και στις εγκαταστάσεις του πελάτη.

Όλη αυτή η τεχνολογία, βέβαια, δεν έχει καμία αξία χωρίς τον ανθρώπινο παράγοντα. Γι’ αυτό λοιπόν, η Sensor Security έχει επανδρώσει το πιο νευραλγικό σημείο της με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολύχρονη εμπειρία και απολύτως αξιόπιστο, το οποίο θα μπορέσει να ενεργήσει άμεσα, ψύχραιμα και με απόλυτη επαγγελματική συνείδηση, προστατεύοντας ζωή και περιουσία.

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ
Αποστολή σημάτων μέσω 3G/4G και επιτήρηση επικοινωνίας ανά 30 δευτερόλεπτα.
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΩΝ Μεταφορά φωνής στον φυλλασόμενο χώρο
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΩΝ Μεταφορά φωνής στον φυλλασόμενο χώρο
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΩΝ Μεταφορά και αποθήκευση εικόνας
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΩΝ Μεταφορά και αποθήκευση εικόνας
kentrikos_stathmos